Urgències i reparacions web

Has entrat avui en el teu web i t’és impossible accedir? Això és una urgència!

Has rebut un mail d’un client informant sobre una compra a la teva botiga online realitzada en el seu nom? Això és una urgència!

Tens un blog respectat i veus codi estrany inserit en els teus post? Això és una urgència!

Portaves massa temps sense actualitzar el teu WordPress i avui ho has fet sota la teva responsabilitat i el teu web ara sembla que aquesta en el taller? Això és una urgència!

DRJ Consulting ofereix un dels preus més competitius del mercat en solucions urgents per a WordPress. Una vegada contactis amb nosaltres, contestem en menys de 60 minuts a la teva sol·licitud i si ens comptes el teu problema, diagnostiquem el mateix al més aviat possible.

Sabem que la web avui dia és molt important per al teu negoci i volem que no et parin els problemes.

Sabies que en la majoria d’ocasions els problemes vénen daus per no tenir ben actualitzats els plugins o el tema del teu web? i no estar envoltat de professionals? 

DRJ Consulting té un equip de desenvolupadors amb molts anys d’experiència i saben bé el que han de tocar. Molts dels nostres clients ens ho han dit, eficaços, transparents i professionals. Perquè darrere d’una web hi ha molta inversió econòmica i s’han dipositat moltes expectatives i no has de deixar que el teu web estigui en mans del cosí d’un amic. El nostre primer consell, envoltar-se d’un equip professional i humà.

DRJ Consulting ofereix diferents paquets de manteniment a més de possibilitat d’allotjament per al teu web.

Emplena el formulari de sol·licitud d’urgència i aquest mes tots els nous clients obtindran una auditoria bàsica gratis a triar  entre els tres serveis de millora en accessibilitat, usabilitat, o SEU.

He llegit i accepto les polítiques de privacitat d'aquest lloc web

Accepto que aquest formulari té com a finalitat la sol·licitud de serveis professionals a Daniela Rubio Trujillo i que estic informat sobre les polítiques de privacitat i ús de la web propietat de Daniela Rubio Trujillo.

Totes les dades d'aquesta web i aquells recollits per formulari estan allotjats en servidors de la Unió Europea, en concret sota la tutela de *Desarrollotic SL (www.desarrollotic.com)

esEspañol enEnglish