Socis Col·laboradors

A DRJ Consulting creiem en les persones i en el treball d’equip. Els nostres companys de viatge ens acompanyen durant la creació, el desenvolupament i la implementació dels projectes integrals dels quals en formem part. .

Treballem amb socis de diferents sectors amb qui compartim valors, principis i filosofia. Compartim les mateixes metodologies i treballem conjuntament amb un alt nivell d’exigència per a garantir la qualitat dels resultats obtinguts.

Formem un gran equip humà i ens caracteritzem per un alt nivell de compromís, implicació i excel·lència. Fusionem el coneixement, el know-how i l’esperit innovador per a la creació de sinergies que ofereixen propostes de gran valor per als nostres clients.

Ens uneix l’accessibilitat, la inclusió i la diversitat, tres conceptes fonamentals i imprescindibles que es troben en el nostre ADN.

Junts, volem canviar el món. Treballem avui pensant en el demà. La nostra missió és impulsar projectes inclusius que normalitzin la vida de les persones amb diversitat funcional.

“Arribar junts és el principi. Mantenir-se junts és el progrés. Treballar junts és l’èxit” Henry Ford.

esEspañol enEnglish