Sobre Nosaltres

El coneixement del sector i l’àmplia trajectòria professional del nostre capital humà, ens permet oferir propostes de valor que no només sumen, sinó que multiliquen els resultats, els beneficis i les expectatives per als projectes dels nostres clients.

El nostre ADN

Persones

L’equip humà és la nostra inspiració i raó de ser. Som un grup de professsionals amb una alta qualitat humana, molt fidels als nostres valors i principis, que formen part de l’essència del nostre caràcter i personalitat. Creiem en l’honestedat, la confiança i la professionalitat.

Tecnologia

Ens apassiona la tecnologia. És la nostra aliada i principal eina de treball, que ens permet evolucionar i innovar constantment per a conèixer i aplicar les darreres tendències i novetats del sector de l’accessibilitat, la inclusió i la diversitat.

Innovació

Les nostres aptituds ens permeten oferir solucions i serveis innovadors de gran valor. Però el més important de tot és l’actitud. L’actitud que regeix el nostre dia a dia i que ens permet assolir els objectius marcats.

Excel·lència

Sempre cerquem l’excel·lència i aportem idees innovadores que contribueixen al bon desenvolupament i implementació dels projectes. La qualitat, la meticulositat i el perfeccionament són els autèntics protagonistes de les tasques que portem a terme. Perquè la satisfacció dels nostres clients és la nostra millor carta de presentació.

Per què DRJ Consulting?

  1. Confiança. Ens avala l’experiència de gairebé una dècada de trajectòria professional en el sector de l’accessibilitat, la inclusió I la diversitat.
  2. Inspiració. Inspirem persones i elaborem cada projecte a mida. No ens conformem amb proporcionar propostes innovadores, sinó que ens agrada implicar-nos al 100% i treballar de la mà dels millors equips professionals del sector.
  3. Normalització. Estem immersos en una cerca constant de nous desafiaments que fomentin la normalització i aportin resultats pràctics per a la vida de les persones que tenen qualsevol tipus de diversitat funcional.
  4. Solució. Perquè oferim solucions integrals a necessitats específiques. Perquè creiem en el poder del canvi. Un canvi absolutament necessari amb el que treballem avui i pensem en el demà.

esEspañol enEnglish