Serveis

Sense imaginació no hi ha inclusió!

Inspirem persones i elaborem projectes per a augmentar els valors de la teva marca. Cerquem el retorn econòmic i social, aplicant coneixement, experiència i rigor, garantint resultats de la màxima qualitat a un preu de mercat molt competitiu.

Accessibilitat web

Existeixen normatives que exigeixen que qualsevol contingut publicat en els llocs web d’entitats públiques i privades sigui accessible per a totes les persones. Nosaltres t’oferim els serveis de consultoria i auditoria web, i et facilitem les correccions amb un informe detallat que dóna solucions. Certifiquem la pàgina web, sense cost addicional, amb els nivells exigits per la normativa vigent. Això contribueix a millorar substancialment el posicionament de la teva web, a través de les bones pràctiques d’accessibilitat amb les quals obtindràs el reconeixement dels usuaris.

Continguts inclusius

Evaluem i adaptem tota mena de continguts digitals, des de documents professionals, educatius i institucionals, fins a presentacions, audiovisuals i plantilles personalitzades per a l’enviament de Newsletters. Els continguts accessibles et permetran arribar a un ampli mercat de clients potencials amb diferents diversitats funcionals, que presenten característiques especialitzades en l’accés a la informació digital.

Desenvolupament de pàgines web

Plantegem, dissenyem i desenvolupem pàgines web i plataformes de gestió de continguts sota les premisses d’accessibilitat, diversitat i inclusió, que s’impregnen en l’ADN des de la creació del projecte. Treballem amb les últimes tendències i eines de desenvolupament web basades en HTML5 àrea, entre altres, amb l’objectiu de proporcionar experiències inclusives, dinàmiques i interactives que t’ajudaran a optimitzar l’experiència d’usuari del teu lloc web i a obtenir una major visibilitat en els motors de cerca.

Diversitat i inclusió

Les persones amb diversitat funcional vivim el present en permanent superació. Posem a la teva disposició el nostre coneixement i experiència en projectes inclusius per al segle XXI, a través de programes dinàmics de diversitat i inclusió. Perquè creiem en el concepte de la nova normalitat i perquè el treball és una oportunitat per a tothom sense diferència de gènere, edat, orientació sexual, ètnia i perspectiva cultural, així com les capacitats físiques i intel·lectuals que representen diferents dimensions de la diversitat i que s’han d’aplicar en el pla d’inclusió que desenvolupem per a la teva estratègia empresarial.

Accesibilitat mòbil

Implementa la integració de solucions inclusives en els sistemes operatius de les aplicacions mòbils amb un valor afegit. L’objectiu se centra en compatibilitzar les eines emprades, optimitzant la navegació, la interacció i l’experiència d’usuari, contribuint així a assolir notables progressos per a millorar la qualitat de vida, el consum i l’accés al potencial de serveis que ofereixen les aplicacions mòbils per a les més de 100 milions de persones amb diversitat funcional.

Màrqueting inclusiu

Oferim solucions integrals de màrqueting inclusiu i evaluem detalladament el projecte, producte o servei de la teva marca, tot adaptant múltiples opcions per a superar qualsevol tipus de barrera: creativitat per al packaging, validació del producte, afegitó de senyalètica, així com solucions innovadores a fi de presentar un servei universal i integral. Altres exemples com el Braille, els codis de barres i QR ja són imprescindibles. Fes que la teva empresa sigui responsable i arribi a tothom. Perquè els límits els poses tu. Voler és poder!

Estudis de mercat

La nostra expertesa és dissenyar i executar estudis de mercat amb una metodologia adaptada i creada a mida de cada projecte: enquestes de producte, de servei i de satisfacció, focus groups i entrevistes en profunditat, que et permetran obtenir resultats quantitatius i qualitatius per a la posterior implementació d’estratègies i accions empresarials, amb l’objectiu d’assolir un alt nivell de penetració i conversió en la captació i fidelització de clients.

Formació en tecnologia Apple

Ens avalen més de 300 formacions amb la certificació de Apple Distinguished Educator, formant empreses, professionals i particulars en la tecnologia Apple, mitjançant l’aprofitament de solucions tecnològiques d’accessibilitat incloses de sèrie en els seus diferents ecosistemes, a fi d’aconseguir una adaptació completa en l’àmbit personal, professsional i educatiu per tal d’obtenir la màxima rendibilitat i productivitat de totes les formacions que impartim.

Parlem?

Contacta’ns i t’atendrem tan aviat com puguem.

esEspañol enEnglish