Serveis Creatius

DRJ Consulting ofereix serveis creatius per a les teves campanyes de comunicació digital o altres necessitats.

Comptem amb estudi propi equipat amb la tecnologia necessària per a oferir treballs de gran qualitat.

Locució professional

Comptem amb més de deu veus professionals amb diferents tímbriques i tonalitats per a adaptar-se als teus continguts, tant masculines com femenines, útils per a la realització de les teves campanyes publicitàries i en l’idioma que precises. Les veus poden enriquir vídeos corporatius, sèries  per a TV, narració de documentals.  etc.

Producció de audio llibres

El consum del llibre en àudio es  troba a la  alça gràcies a les aplicacions mòbils,  i encara que anteriorment aquests estaven  gairebé reservats per a les persones cegues, avui dia, gràcies a l’adquisició de nous costums donats per la mobilitat, i a l’augment de producció de materials en àudio per botigues especialitzades, les persones sense necessitats especials consumeixen cada vegada més llibres en format àudio.

Creació de músiques personalitzades

Si la teva veu corporativa t’ofereix una identitat única, les músiques i cançons per als teus vídeos i campanyes han d’oferir el mateix. No usem temes de catàleg, sinó que creguem música personalitzada i al millor preu del mercat, amb músics professionals dels quals el 70% té discapacitat visual.

Servei de audio descripció i transcripció de *videos

Afegint *audiodescripción o transcripció arribarem amb els nostres continguts a tota mena d’usuaris. Cal tenir en compte que el consum de vídeo per persones amb sordesa, o amb problemes de visió és una realitat. Tenim un equip de quatre professionals especialitzats per a aquest servei, oferint possibilitats diverses com la creació de contingut amb llengua de signes i audio descripció.

Producció pròpia

Treballem  amb tecnologia actual professional,   amb programari standard del mercat per a producció de vídeo i àudio. Assegurem més vendes i més abast en dotar d’inclusió a les campanyes de la teva empresa, perquè estaràs arribant a un target que ara no contemples. Perquè una persona cega o sorda, a més de tenir el  dret d’accés lliure a la informació, estarà gaudint de continguts lliurats per una empresa coherent,  que es preocupa perquè la informació arriba molt més lluny i aconsegueixi més clients.

esEspañol enEnglish