Pel Món

#Porelmundo #MacneticosGroup

Sóc la Daniela Rubio Trujillo, cofundadora de DRJ Consulting i vull compartir amb vosaltres la màgia de l’accessibilitat #porelmundo

Les tecnologies accessibles m’han donat l’oportunitat de desenvolupar la meva creativitat en un terreny productiu, en el qual em comprometo a trencar barreres tant per a mi mateixa com per a moltes persones d’arreu del món.

En el mapa següent us convido a descobrir tots els països que he visitat i en els quals, juntament amb persones meravelloses, he pogut compartir les grans oportunitats de l’accessibilitat tecnològica a l’abast de tothom.

Actualment, he visitat 20 dels 250 països del món:

 1. Alemanya (Berlin)
 2. Emirats Àrabs Units (Dubái)
 3. Eslovàquia (Bratislava)
 4. Espanya (Alacant, Barcelona, Granada, Las Palmas de Gran Canaria, Madrid, Málaga, Sevilla, Santacruz de Tenerife, Toledo, València i Saragossa)
 5. Estats Units (San Diego i San Francisco)
 6. Finlàndia (Helsinki)
 7. Irlanda (Cork)
 8. Itàlia (Milà)
 9. Lituània (Vilna)
 10. Mèxic (Ciudad de México, Guadalajara i Jalisco)
 11. Polònia (Varsòvia)
 12. República Txeca (Praga)
 13. Regne Unit (Cork i Londres)
 14. Rússia (Moscú)
 15. Rumania (Bucarest)
 16. Suïssa (Ginebra)
 17. Turquia (Istambul)

He tingut l’oportunitat d’estendre un missatge per a la inclusió tecnològica, sembrar la llavor d’accessibilitat i inclusió per a grans multinacionals i institucions governamentals compromeses amb un canvi tecnològic responsable que beneficiï totes, independentment de les seves característiques.

esEspañol enEnglish