Pel Món

#Porelmundo #MacneticosGroup

Sóc la Daniela Rubio Trujillo, cofundadora de DRJ Consulting i vull compartir amb vosaltres la màgia de l’accessibilitat #porelmundo

Les tecnologies accessibles m’han donat l’oportunitat de desenvolupar la meva creativitat en un terreny productiu, en el qual em comprometo a trencar barreres tant per a mi mateixa com per a moltes persones d’arreu del món.

En el mapa següent us convido a descobrir tots els països que he visitat i en els quals, juntament amb persones meravelloses, he pogut compartir les grans oportunitats de l’accessibilitat tecnològica a l’abast de tothom.

Actualment, he visitat 22 dels 250 països del món:

 1. Alemanya (Berlin)
 2. Dinamarca
 3. Emirats Àrabs Units (Dubái)
 4. Eslovàquia (Bratislava)
 5. Espanya (Alacant, Barcelona, Granada, Las Palmas de Gran Canaria, Madrid, Málaga, Sevilla, Santacruz de Tenerife, Toledo, València i Saragossa)
 6. Estats Units (San Diego i San Francisco)
 7. Estònia
 8. Finlàndia (Helsinki)
 9. França
 10. Irlanda (Cork)
 11. Itàlia (Milà)
 12. Lituània (Vilna)
 13. Mèxic (Ciudad de México, Guadalajara i Jalisco)
 14. Noruega
 15. Països baixos
 16. Polònia (Varsòvia)
 17. Regne Unit (Cork i Londres)
 18. República Txeca (Praga)
 19. Rumania (Bucarest)
 20. Rússia (Moscú)
 21. Suïssa (Ginebra)
 22. Turquia (Istambul)

He tingut l’oportunitat d’estendre un missatge per a la inclusió tecnològica, sembrar la llavor d’accessibilitat i inclusió per a grans multinacionals i institucions governamentals compromeses amb un canvi tecnològic responsable que beneficiï totes, independentment de les seves característiques.

esEspañol enEnglish