Benvinguts

Benvinguts a DRJ Comsulting

Som una consultoria tecnològica especialitzada en accessibilitat, inclusió i diversitat que assessorem empreses i professionals. Apostem per la transformació digital, impulsant projectes, productes i serveis universals a l’abast de tothom.

Projecció inclusiva

Ens inspiren projectes inclusius on hi incorporem l’estratègia més adequada amb solucions innovadores.

Capital humà

Un equip de professionals format per grans persones que cerquen l’excel·lència a través del coneixement, l’experiència i la trajectòria professional.

Creuen en nosaltres.

La professionalitat, la perseverança i l’exigència de l’equip humà, genera confiança i aporta solucions de valor a cadascun dels projectes.

Companys de viatge

Treballem amb els millors professionals, sumem talent per a crear propostes integrals amb un gran valor diferencial.

Inclusió arreu del món

Inspirem persones i impulsem projectes universals innovadors arreu del món. Perquè el canvi comença avui i treballem pensant en el demà.

Parlem?

Contacta’ns i t’atendrem tan aviat com puguem.

esEspañol enEnglish

Sobre Nosaltres

El coneixement del sector i l’àmplia trajectòria professional del nostre capital humà, ens permet oferir propostes de valor que no només sumen, sinó que multiliquen els resultats, els beneficis i les expectatives per als projectes dels nostres clients.

El nostre ADN

Persones

L’equip humà és la nostra inspiració i raó de ser. Som un grup de professsionals amb una alta qualitat humana, molt fidels als nostres valors i principis, que formen part de l’essència del nostre caràcter i personalitat. Creiem en l’honestedat, la confiança i la professionalitat.

Tecnologia

Ens apassiona la tecnologia. És la nostra aliada i principal eina de treball, que ens permet evolucionar i innovar constantment per a conèixer i aplicar les darreres tendències i novetats del sector de l’accessibilitat, la inclusió i la diversitat.

Innovació

Les nostres aptituds ens permeten oferir solucions i serveis innovadors de gran valor. Però el més important de tot és l’actitud. L’actitud que regeix el nostre dia a dia i que ens permet assolir els objectius marcats.

Excel·lència

Sempre cerquem l’excel·lència i aportem idees innovadores que contribueixen al bon desenvolupament i implementació dels projectes. La qualitat, la meticulositat i el perfeccionament són els autèntics protagonistes de les tasques que portem a terme. Perquè la satisfacció dels nostres clients és la nostra millor carta de presentació.

Per què DRJ Consulting?

  1. Confiança. Ens avala l’experiència de gairebé una dècada de trajectòria professional en el sector de l’accessibilitat, la inclusió I la diversitat.
  2. Inspiració. Inspirem persones i elaborem cada projecte a mida. No ens conformem amb proporcionar propostes innovadores, sinó que ens agrada implicar-nos al 100% i treballar de la mà dels millors equips professionals del sector.
  3. Normalització. Estem immersos en una cerca constant de nous desafiaments que fomentin la normalització i aportin resultats pràctics per a la vida de les persones que tenen qualsevol tipus de diversitat funcional.
  4. Solució. Perquè oferim solucions integrals a necessitats específiques. Perquè creiem en el poder del canvi. Un canvi absolutament necessari amb el que treballem avui i pensem en el demà.

esEspañol enEnglish

Socis Col·laboradors

A DRJ Consulting creiem en les persones i en el treball d’equip. Els nostres companys de viatge ens acompanyen durant la creació, el desenvolupament i la implementació dels projectes integrals dels quals en formem part. .

Treballem amb socis de diferents sectors amb qui compartim valors, principis i filosofia. Compartim les mateixes metodologies i treballem conjuntament amb un alt nivell d’exigència per a garantir la qualitat dels resultats obtinguts.

Formem un gran equip humà i ens caracteritzem per un alt nivell de compromís, implicació i excel·lència. Fusionem el coneixement, el know-how i l’esperit innovador per a la creació de sinergies que ofereixen propostes de gran valor per als nostres clients.

Ens uneix l’accessibilitat, la inclusió i la diversitat, tres conceptes fonamentals i imprescindibles que es troben en el nostre ADN.

Junts, volem canviar el món. Treballem avui pensant en el demà. La nostra missió és impulsar projectes inclusius que normalitzin la vida de les persones amb diversitat funcional.

“Arribar junts és el principi. Mantenir-se junts és el progrés. Treballar junts és l’èxit” Henry Ford.

esEspañol enEnglish

Serveis

Sense imaginació no hi ha inclusió!

Inspirem persones i elaborem projectes per a augmentar els valors de la teva marca. Cerquem el retorn econòmic i social, aplicant coneixement, experiència i rigor, garantint resultats de la màxima qualitat a un preu de mercat molt competitiu.

Accessibilitat web

Existeixen normatives que exigeixen que qualsevol contingut publicat en els llocs web d’entitats públiques i privades sigui accessible per a totes les persones. Nosaltres t’oferim els serveis de consultoria i auditoria web, i et facilitem les correccions amb un informe detallat que dóna solucions. Certifiquem la pàgina web, sense cost addicional, amb els nivells exigits per la normativa vigent. Això contribueix a millorar substancialment el posicionament de la teva web, a través de les bones pràctiques d’accessibilitat amb les quals obtindràs el reconeixement dels usuaris.

Continguts inclusius

Evaluem i adaptem tota mena de continguts digitals, des de documents professionals, educatius i institucionals, fins a presentacions, audiovisuals i plantilles personalitzades per a l’enviament de Newsletters. Els continguts accessibles et permetran arribar a un ampli mercat de clients potencials amb diferents diversitats funcionals, que presenten característiques especialitzades en l’accés a la informació digital.

Desenvolupament de pàgines web

Plantegem, dissenyem i desenvolupem pàgines web i plataformes de gestió de continguts sota les premisses d’accessibilitat, diversitat i inclusió, que s’impregnen en l’ADN des de la creació del projecte. Treballem amb les últimes tendències i eines de desenvolupament web basades en HTML5 àrea, entre altres, amb l’objectiu de proporcionar experiències inclusives, dinàmiques i interactives que t’ajudaran a optimitzar l’experiència d’usuari del teu lloc web i a obtenir una major visibilitat en els motors de cerca.

Diversitat i inclusió

Les persones amb diversitat funcional vivim el present en permanent superació. Posem a la teva disposició el nostre coneixement i experiència en projectes inclusius per al segle XXI, a través de programes dinàmics de diversitat i inclusió. Perquè creiem en el concepte de la nova normalitat i perquè el treball és una oportunitat per a tothom sense diferència de gènere, edat, orientació sexual, ètnia i perspectiva cultural, així com les capacitats físiques i intel·lectuals que representen diferents dimensions de la diversitat i que s’han d’aplicar en el pla d’inclusió que desenvolupem per a la teva estratègia empresarial.

Accesibilitat mòbil

Implementa la integració de solucions inclusives en els sistemes operatius de les aplicacions mòbils amb un valor afegit. L’objectiu se centra en compatibilitzar les eines emprades, optimitzant la navegació, la interacció i l’experiència d’usuari, contribuint així a assolir notables progressos per a millorar la qualitat de vida, el consum i l’accés al potencial de serveis que ofereixen les aplicacions mòbils per a les més de 100 milions de persones amb diversitat funcional.

Màrqueting inclusiu

Oferim solucions integrals de màrqueting inclusiu i evaluem detalladament el projecte, producte o servei de la teva marca, tot adaptant múltiples opcions per a superar qualsevol tipus de barrera: creativitat per al packaging, validació del producte, afegitó de senyalètica, així com solucions innovadores a fi de presentar un servei universal i integral. Altres exemples com el Braille, els codis de barres i QR ja són imprescindibles. Fes que la teva empresa sigui responsable i arribi a tothom. Perquè els límits els poses tu. Voler és poder!

Estudis de mercat

La nostra expertesa és dissenyar i executar estudis de mercat amb una metodologia adaptada i creada a mida de cada projecte: enquestes de producte, de servei i de satisfacció, focus groups i entrevistes en profunditat, que et permetran obtenir resultats quantitatius i qualitatius per a la posterior implementació d’estratègies i accions empresarials, amb l’objectiu d’assolir un alt nivell de penetració i conversió en la captació i fidelització de clients.

Formació en tecnologia Apple

Ens avalen més de 300 formacions amb la certificació de Apple Distinguished Educator, formant empreses, professionals i particulars en la tecnologia Apple, mitjançant l’aprofitament de solucions tecnològiques d’accessibilitat incloses de sèrie en els seus diferents ecosistemes, a fi d’aconseguir una adaptació completa en l’àmbit personal, professsional i educatiu per tal d’obtenir la màxima rendibilitat i productivitat de totes les formacions que impartim.

Parlem?

Contacta’ns i t’atendrem tan aviat com puguem.

esEspañol enEnglish

Contacte

Parlem?

Si tens qualsevol dubte o suggeriment envia’ns un missatge a través del formulari de contacte i t’atendrem el més aviat possible:

Informació de contacte

Horari: de dilluns a divendres de 9:30 h a 18:30 h Telèfon: 620 36 71 02

esEspañol enEnglish